Një alien që ecën rrugëve? Çfarë kapin kamerat në Indi (VIDEO)

Kamerat në Indi kanë filuar një pamje të çuditshme në rrugë, në orët e vona të natës. Ajo që shihet është figura e një humanoid me një pamje të habitshme. Ai kishte këmbë dhe krahë dhe po ecte mbi urë si të ishte një njeri i vërtetë, dhe njerëzit janë të bindur se diçka seriozisht rrëqethëse po ndodh.

Nga videoja më poshtë mund ta shikoni se nuk duket si një njeri normal, dhe aludimet janë se mund të jetë edhe një alien./albeu.com

 


Shtuar 11.07.2021 22:13