Nga bateria e pavdekshme tek lojtari 124 vjeçar, 8 gabimet trashanike tek Squid Game (FOTO LAJM)

Seriali më i ndjekur në botë në Netflix është Squid Game një serial “lojë” i cili u kthye menjëherë në një fiksim në mbarë shikuesit.

Nëse keni qënë shikues i rregullt i këtij seriali, ju zbulojmë 8 gabime që ndodhta ju kanë shpëtuar.

Ju paralajmërojmë, ky artikull përmban “spoilers” mbi serialin ndaj nëse nuk e keni parë, dilni sa më shpejt.

    2.Numri i lojtarëve bëhet lëmsh gjatë serialit

Fillimisht sic edhe mund ta dini, në lojë morën pjesë 456 pjesëmarrës dhe secilit iu caktua një numër në varësi të rënditjes.  Shifrat, numrat përkatës të lojrarëve kryesore nuk ka lëvizur gjatë gjithë serialit, por shikoni çfarë ka ndodhur me lojrarë jo shumë parësorë në serial?

  1. Një nga lojtarët është më shumë se 100 vjeç dhe nuk duket aspak në pamje

3.Forma e çadrës ndryshon nga seria në seri…

4. Seong Gi-hun ishte duke ngrënë “ajër” në një nga skenat kryesore

5. Përkthimet në anglisht janë “copë-copë”

Dialogu i përkthyer në anglisht lë shumë për të dëshiruar.

Për shembull, në skenën ku Han Mi-nyeo (Lojtari 212) përpiqet t’i bindë lojtarët që ta zgjedhin atë për ekipin e tyre, në përkthim shkruhej “Unë nuk jam gjeni, por gjithsesi ia dola mbanë”.

Shikuesi që kapi gafën sqaron se Mi-nyeo në të vërtetë tha:  “Unë jam shumë i zgjuar, thjesht nuk pata kurrë një shans për të studiuar.”

6. Çfarë ndodhi me celularin e Gi-hun.

Në fund të serisë, Gi-hun u shfaq duke udhëtuar në një stacion treni, duke folur me vajzën e tij në Samsung S7.

Por ndërsa ai ishte duke pritur për fluturimin e tij brenda aeroportit, ai shihet me një telefon samsung J3.

 

7. Celulari i Hwang Jun-ho-s nuk i mbaroi kurrë bateria.

8. Ata përdorën një numër real në kartën e biznesit të Squid Game.


Shtuar 26.10.2021 17:38