Nesër ndryshon ora, si do të lëvizin akrepat

Më 31 tetor do të bëhet ndryshimi i orës. Akrepat do të zhvendosen nga ora 03: 00 në 02:00

Kalimi nga koha verore në atë dimërore, shënon ardhjen e periudhës së dimrit.

Ora dimërore do na shoqërojë deri në natën ndërmjet të shtunës 26 dhe të dielës 27 mars 2022, kur do të duhet të lëvizim sërish akrepat e orës përpara për t’u kthyer në orën verore./albeu.com


Shtuar 30.10.2021 11:26