Nëna e Caroline: Nëse më marrin dhe mbesën, do të jetë goditje fatale për mua

Nëna e Caroline Crouch, 20-vjeçares që u vra nga bashkëshorti, ka folur në lidhje me ngjarjen e rëndë dhe kujdestarinë e mbesës së saj.

Foshnja pritet që të jetë në kujdestarinë  e nënës së Caroline. Avokati ka cituar një deklaratë nga nëna e 20-vjeçares së ndjerë, e cila ka thënë për Babis: “Ai më mori fëmijën tim, dhe nëse unë humbas edhe mbesën, do të jetë një goditje fatale për mua”./albeu.com