Nëna dhunohet nga djali edhe pse ishte me urdhër mbrojtje, në pranga 36-vjeçari

As urdhëri i mbrojtjes i lëshuar nga Gjykata nuk e ka shpëtuar nënën e 36-vjeçarit O.Z.

Në kundërshtim me vendimin e Gjykatës, djali ka vijuar md dhunën fizike dhe psikologjike ndaj nënës së tij, çka ka sjellë edhe arrestimin e 36-vjeçarit.

Policia njofton arrestimin e O. Z., 36 vjeç, pasi në kundërshtim me vendimin e Gjykatës ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj nënës së tij, e cila ishte e pajisur me urdhër mbrojtjeje.


Shtuar 14.04.2021 08:58