Ndryshime në Drejtorinë e Policisë së Fierit, kush vjen dhe kush largohet

Ndryshime në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Fier.

Mësohet se është larguar nga detyra shefi i Qarkullimit Emin Harizi.

Emin Harizi do të zëvendësohet nga Lulzim Marini.

Gjithashtu shefi i rendit Kastriot Ndoji është larguar nga Policia e Fierit.

Në postin e Ndojit është emëruar Eriseld Buzi./albeu.com


Shtuar 8.04.2024 17:12