MPB: Denoncimi për bombë, i rremë

Ministria e Punëve të Brendshme, ka njoftuar se denoncimi për bombë tek Teatri Kombëtar ishte i rrejshëm.

“Njoftojmë opinionin se MPB-ja I bëri të gjitha kontrollet e domosdoshme dhe konstatoi se denoncimi për sulm është I rrejshëm. Po merren masa për vërtetimin e denoncimit dhe masa përkatëse dhe sanksione kundër personit për denoncim të rrejshëm. I falënderojmë qytetarët për durimin dhe mediave për qasjen profesionale ndaj situatës”, thuhet në komunikatën e MPB-së.


Shtuar 30.11.2021 21:33