Moti ekstrem, fermerët korrin dhe vjelin prodhimin dy javë më herët se normalisht

Vapa ekstreme ka bërë që fermerët të korrin prodhimin shumë më herët se normalisht këtë verë.

Sipas një zëdhënësi të Unionit Kombëtar të Fermerëve, këto kultura po mblidhen të paktën dy javë më herët se zakonisht.

Për disa javë nuk do të dihet se sa ndikim ka pasur në rendimentet “periudha e zgjatur e thatësirës”, e cila filloi në dimër. /albeu.com