Mirësia është një dhuratë që ia vlen të ndahet

Mirësia është një vlerë në të cilën shumë prej nesh ende besojnë. Është gjuha  e respektit dhe konsideratës, është jastëku që thith goditjet që marrim në jetë dhe dhuratën që ofrojmë me anë të pamjes, fjalëve dhe veprimeve të vogla ditën pas dite. Të qënit i sjellshëm nuk kushton asgjë, por arrin kaq shumë.


Shtuar 4.12.2023 13:56