Milioner “gabimisht”, i riu blen biletën e lotarisë dhe del fitues

Kur ‘lind me këmishë’… epo kështu i ka ndodhur një burri që ka fituar lotarinë. Një burrë nga Illinois bleu një biletë lotarie, të cilën shitësi e printoi aksidentalisht gabimisht.


Shtuar 1.12.2023 10:16