Miku i paftuar i kall “datën” çiftit, gruaja merr pushkën për ta vrarë, burri hipën mbi komedinë nga frika (VIDEO)

Një çift britanik është bërë hit në rrjet për shkak të surprizës së pakëndshme që ju ka ndodhur në momentin që po vendosnin pemën e Krishtlindjeve.

Ndërsa po rregullonin pemën para syve të çiftit është shfaqur një i mi i vogël dhe krejtësisht i pafajshëm, por që burrit dhe gruas ua ka futur frikën në palcë.

Ajo që e bën më gazmore këtë moment është se burri nga frika hipën mbi komedinë, ndërsa gruaja merr pushkën për të vrarë miun.


Shtuar 2.12.2022 17:40