Mertens: Në Napoli unë jam një mbret, por e di që froni është i përkohshëm! Trajner? Unë nuk mendoj kështu

Dries Mertens lëshon mesazhe nga grumbullimi me Belgjikën. Ylli i Napolit i ka dërguar një sinjal të qartë Napolit, qytet ku ndihet i privilegjuar që luan dhe jeton…

“Në Napoli jam një mbret, po jetoj një përrallë. Por unë gjithashtu e di se duhet shumë pak për të humbur fronin. Kam frikë se popullariteti im do të përfundojë pas futbollit ose njerëzit do të më harrojnë, gjithashtu sepse unë do të kthehem të jetoj në Belgjikë, shoh shumë pak nga nipërit e mbesat e mia”.

E ardhmja larg stolit: “Të jesh trajner është shumë stresuese, trajnerët janë gjithmonë të lodhur. Tani për tani dua të luaj futboll. Ndonjëherë mendoj se mund ta bëj deri në 40 vjeç. Por, nuk do ta bëj sepse kam fëmijë. Nëse ndalem mund të udhëtoj nëpër botë. Do të ishte mirë të zbuloja gjëra të reja edhe nëse tani jemi të bllokuar”.

Shtuar 24.03.2021 08:03