“Mendoja se po udhëtoja në autostradë”, kjo është dëshmia e Arben Memës në polici

32-vjeçari, Arben Mema i cili doli me makinë në shesh, ka përplasur tre makina të tjera, ndërkohë që dyshohet se ka qenë nën efektin e lënëve narkotike dhe alkoolit.

Sipas burimeve nga policia, thuhet se 32-vjeçari ka deklaruar se mendonte se ishte duke ecur në autostradë.

Policia ka bërë të mundur dokumentimin e aksidenteve të tjera që ai ka bërë, pasi është përplasur me tre automjete të tjera.


Shtuar 25.04.2021 13:43