Me sa blihen e shiten dollari dhe euro sot, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99 lekë dhe shitet me 100.1 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me 105.2 lekë dhe shitet me 106.1 lekë, ndërsa franga zvicerane sot do blihet me 109.2 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë.

Paundi britanik do blihet m e 121.2 lekë dhe do shitet me 122.2 lekë.

/Albeu.com 


Shtuar 12.10.2023 08:34