Mbyllet votimi i Referendumit në Berat, Skrapar dhe Dimal, sa ishte pjesëmarrja e votuesve

Në Berat, Dimal dhe Skrapar është mbyllur votimi për shkarkimin e Lulzim Bashës.

Në Berat kanë votuar 524 nga 1943 anëtarë ose 30%.

Në Skrapar kanë votuar 117 nga 232 anëtarë ose 50%. Nga 117 votues, 116 kanë votuar “pro” shkarkimit të Bashës dhe 1 ka votuar kundër.

Në Dimal, kanë votuar 110 nga 760 anëtarë, pra 14.4%./albeu.com


Shtuar 18.12.2021 17:44