Mbyllet numërimi, Pusteci i jep votat Ramës 

Përfundon numërimi për partitë në Bashkinë e Pustecit, PS 868 vota, PD 473 dhe LSI 168.

Ndërkohë në shumë qendra ka filluar procesi i numërimit të votave.

Shtuar 26.04.2021 12:04