Mbretëria e Bashkuar autorizon përdorimin e vaksinave për fëmijët 12-15 vjeç

Vaksina Pfizer-BioNTech është autorizuar për përdorim në 12 -15 vjeç në Mbretërinë e Bashkuar, ka njoftuar Agjencia Rregullative e Barnave dhe Produkteve Shëndetësore (MHRA).

Agjencia tha se vaksina ishte e sigurt dhe efektive në këtë grupmoshë dhe se përfitimet e saj tejkalojnë rreziqet./albeu.com

 


Shtuar 4.06.2021 13:56

Tags: