Mblidhet sot Komiteti i Ekspertëve, ç’do bëhet me masat anti-Covid

Nesër, 25 mars është afati i fundit i datës së vendosur nga Komitetit Teknik i Ekspertëve për masat anti-covid në fuqi.

Sot në orën 15:00, do të komunikohen masat e reja të kufizimeve orare dhe ndryshimet që pritet të ndodhin.

Ndërkohë dita e nesërme është edhe fillimi zyrtar i fushatës elektorale për Partitë Politike, të cilat deri tani janë gjobitur lidhur me grumbullimet masive.

 


Shtuar 24.03.2021 13:42