Mbetën mes detit pas prishjes së skafit, roja bregdetare shpëton tre të rinj në Vlorë

Tre persona janë shpëtuar nga roja bregdetare pasi mbeten në det, në afërsi të Gjirit të Gramës

Tre të rinjtë kishin marr skafin rreth 7 metra me dy motora dhe kishin dalë rreth orës 18:00. Në orën 20:30 pesuan defekt të dy motorat. Pas difektit ata lajmëruan rojën bregdetare, të cilët u nisën dy nga Sazani dhe Pashalimani, dhe rreth orës 20:30 arritën të kontaktonin të rinjtë e mbetur në det.

Operacioni përfundoi me sukses, duke mbërritur në breg rreth orës 03:00 të mëngjesit./albeu.com

Shtuar 3.07.2021 09:30