Mbërrijnë afanët e parë në Maqedoni, ja sa është shifra

31 shtetas të Maqedonisë së Veriut të cilët pas evakuimit nga Afganistani u akomoduan në bazën ushtarake të SHBA-së në Doha të Katarit më pas në Stamboll dhe sonte kanë arrit në Aeroportin Ndërkombëtar në Shkup.

Pas mbërritjes në Aeroportin Ndërkombëtar në Shkup, Mehmed Rexhepi nga Tetova i cili ka qenë në Afganistan tha: Kemi qenë në mbrojtjen e ushtrisë. Jemi gjatë kohë atje. Normal familjarët kanë qenë të shqetësuar. Në fillim nga Kabuli udhëtuam për në Katar, nga atje në Stamboll dhe ja sonte erdhëm në Shkup.

 


Shtuar 21.08.2021 16:53