Matura Shtetërore 2024/ Dalin pas 15 minutash tezat e Lëndëve me Zgjedhje

Janë publikuar tezat e provimit të fundit të Maturës, Lëndët me Zgjedhje. Siç ka ndodhur edhe me provimet e tjera, në rrjetet sociale janë publikuar pas 15 minutash nga nisja tezës së ekonomisë, më pas e fizikës, biologjisë dhe qytetarisë.

Maturantët sot do të mbyllin provimet, duke u përgatitur për shkollën e lartë.
Shtuar 24.06.2024 11:32