Marin Mema ju bën thirrje të shqiptarëve të Iliridës të regjistrohen (VIDEO)

Gazetari  Marin Mema me një video në Facebook, ju ka bërë thirrje diasporës shqiptare të Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen sa më masovisht, njofton TS.

“Thirrje shqiptarëve të Iliridës kudo ndodhen që të rregjistrohen masivisht !” thotë Mema


Deri sot janë regjistruar mbi 100 mijë shqiptarë nga e gjithë bota, një numër i madh që ka nisur të fus frikën e madhe tek maqedonasit. Përpos Marim Memës thirrje diasporës shqiptare ju ka bërë edhe Halil Kastrati, UD, Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, Kryeministri i ardhshëm i Kosovës, Albin Kurti, Ramush Haredinaj, Fatmir Limaj, Enver Hoxhaj si dhe shumë figura tjera nga Kosova, Shqipëria si artistë, sportistë, humanist personalitete politike dhe nga fushta të ndryshme. Regjistrimi i Diasporës do të vazhdojë deri me 21 Prill.


Shtuar 21.03.2021 17:12