Ndryshime në policinë e shtetit, Gledis Nano kenferencë për shtyp (VIDEO)

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Gledis Nano, në konferecën për shtyp për mediat, ka prezantuar krerët e Drejtorive Vendore.

Hamdi Fjora Drejtor i Policisë Shkodër, Ardian Çipa në Elbasan dhe Gjovalin Loka në Korçë.

Neritan Nallbati Drejtori i Policisë në Durrës, Rebani Jaupi Dr. i Sigurisë Publike.

Drejtor i Kufirit në Gjirokastër është emëruar Sokol Cana.

Drejtor i Antiterrorit në vend të Gledis Nanos është emëruar Alban Dautaj, Saimir Boshnjaku Dr. i Kufirit.


Shtuar 18.10.2021 13:03