Libra në Vlorë i bashkohet LSI

Zëvendëskryetari i LSI-së Luan Rama deklaroi se LIBRA e Vlorës është bashkuar me LSI-në.

Luan Rama nënvizon se 25 prilli është ditë e madh e fitores për Lëvizjen Socialiste për Integrim.

Postimi i Luan Ramës:

25 prilli – dita e madhe e fitores:

LIBRA E VLORËS BASHKOHET ME LËVIZJEN SOCIALISTE PËR INTEGRIM

Libra e mirëpritur në Lëvizjen Socialiste për Integrim, në forcën moderne të të rinjve, në fuqinë e madhe të ndryshimit dhe të fitores.

Ku tjetër më mirë se në Vlorë merr vlerë bashkimi, e bashkimi i Librës me LSI-në, frymëzohet nga kauza patriotike e shpëtimit të Shqipërisë nga e keqja më e madhe që e ka emrin Rilindje.


Shtuar 16.04.2021 20:38

Tags: ,