Kuvendi zgjodhi 8 anëtarët e Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës i ka zgjedhur 8 anëtarët e rinj të Bordit të RTK-së, shkruan Syri.net Kosova.

Anëtarët e zgjedhur për televizionin publik janë këta persona:

Fatime Lumi-Qehaja, (mandat, 3 vjeçar)

Arta Berisha, (mandat 2 vjeçar)

Shukrie Rama (mandat, 2 vjeçar.

Driton Hetemi (mandat, 4 vjeçar)

Besnik Boletini (mandat, 2 vjeçar

Safet Kabashaj (mandat -4 vjeçar)

Bekim Sele (mandat, 4 vjeçar

Albulena Mehmeti (mandat 3-vjeçar)

Kurse nga komunitetet nuk ka arritur të zgjidhet dhe sipas rregullores do të përseritet konkursi.


Shtuar 6.12.2021 21:20