Kuvendi ndërpret sinjalin në Komisionin e 25 prillit, PD vijon transmetimin live në “Facebook” (VIDEO)

Pas debateve në Komisionin Hetimor për Zgjedhjet e 25 prillit, Kuvendi ka ndërprerë sinjalin. Por kjo nuk e ka prenguar opozitën të mos vijojë transmetimin.

Depueti demokrat Ervin Salinaji është futur në një video-live nga Facebook-u dhe po vijon mbledhjen.

Nga ana tjetër, anëtarët e PS-së janë larguar nga mbledhja./albeu.com