Kursi, me sa këmbehet euro dhe dollari sot

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 99 lekë dhe shitet me 100 lekë.

Euro do blihet me 104.9 lekë dhe do shitet me 105.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.8 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.8 lekë dhe do shitet me 121 lekë.


Shtuar 2.11.2023 08:14