Kumbulla rendit momentet e karrierës deri tani

Marash Kumbulla, mbrojtës i Romës, iu përgjigj disa pyetjeve në rrjetet sociale ku sigurisht bie në sy edhe momenti i tij më i bukur:

“Cili ishte mendimi i parë kur Roma më thirri? Wow! Momenti që më bën më të ngazëllyer dhe zemra rreh është është kur hyj në një stadium të madh dhe të mbushur!

Momenti më i keq ishte dëmtimi dy vjet më parë. Momenti më i vështirë i karrierës sime ishte kur isha i infektuar me Covid-19. Ndeshja më emocionuese? Ajo me Milanin në San Siro kur shënova golin e 3-3″.


Shtuar 18.05.2021 08:54