Kozaku kundër Stresit dhe apel Ramës: Gënjeshtra! Nuk më shpëtoi njeri, Edi Rama duhet të ndërhyjë

Kozak Braçi në një video live në Instagram ka deklaruar se nuk e ka shpëtuar askush, por ja ka dalë vetë të shpëtojë pasi sipas tij është mjaft i rrahur me këto situata.

Po ashtu sot Stresi deklaroi se kishte kontribuar në lirimin e Kozakut, por ky i fundit, i ka hedhur poshtë ato që ka thënë Arkimed Lushaj.

Sipas Kozak, Fabio Dushku është një person që pi heroinë dhe ajo që ai ka bërë nuk është burrëri.

Rreperi shqiptar i kabërë thirrje edhe autoriteteve për këtë çështje, duke filluar që nga policët e thjeshtë edhe deri të Edi Rama, pasi po sipas tij kemi të bëjmë më një akt terrorist nga një vrasës me pagesë./albeu.com


Shtuar 24.09.2021 20:49