Kozak lëvdon veten: Edhe Elvis Naçi i ka përmendur bamirësitë e mia

I famshmi i Instagramit, Kozak Braçi, është shprehur i revoltuar me mediat dhe portalet për ato që ata kanë hedhur për të.

Për Kozak kjo gjë nuk është e drejtë, pasi sipas tij ai nuk ka bërë vetëm të kqija, por edhe mjaft vepra të mira, duke filluar nga bamirësitë.

“Portalet tregojnë vetëm anët e mia negative, nuk flasin per gjërat që unë i kam bërë mirë. Unë kam bërë shumë bamirësi, aq bamirësi sa më ka përmendur edhe Elvis Naçi. Tani unë skam kohë me humb me u marr me njerëzit, do merrem vetëm me atë që jam i famshëm. Do bëj vetëm emisione”, është shprehur Kozak Braçi./albeu.com


Shtuar 25.09.2021 22:01