Konferencë e përbashkët nga Bujar Osmani dhe Oliver Spasovski (VIDEO)

Konferencë të përbashkët për shtyp nga ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski

Pas tragjedisë së tmerrshme në Bullgari, ku mbetën të vrarë 46 shtetas të Maqedonisë së Veriut, mes të cilëve 12 fëmijë, ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski, janë duke mbajtur një konferencë të përbashkët për shtyp.


Shtuar 23.11.2021 19:55