Kjo është arsyeja se pse princeshë Diana mbante dy ora në dorë

Shumë njerëz menduan se ajo po mbante kontakt me dikë në një zonë tjetër kohore, por arsyeja e vërtetë është tepër romantike.

Kur jemi te stili, Princesha Diana ishte pionere dhe nuk kishte frikë të shtypte barrierat kur ishte fjala për zgjedhjet e veshjeve të saj.

Një nga zgjedhjet më avangarde del të jetë një nga gjestet e saj më romantike.

Në korrikun e vitit 1981, Diana Spencer ndoqi një ndeshje polo të atëherë bashkëshortit të ardhshëm Princ Charles.

Imazhet e saj në ngjarje e shfaqën atë me dy ora në dorën e saj, por nuk u kuptua arsyeja.

Sipas Marie Claire, ora metalike i përkiste Dianës, por ora tjetër, lëkurë e zezë, i përkiste Charles.

Princesha u tha ta ketë mbajtur atë për shkak të të fejuarit, në mënyrë që t’i sillte atij fat.

Megjithëse martesa në mes të çiftit nuk zgjati, ky akt është cilësuar romantik, sidomos pasi çifti u martuan disa ditë më vonë.


Shtuar 23.09.2022 23:57