Këto enë kuzhine mos i vendosni asnjëherë në lavastovilje

Është fakt se lavastovilja është një nga pajisjet elektrike më të dobishme në një shtëpi.

Ju kursen kohë dhe përpjekje dhe dezinfekton siç duhet pjatat, gotat dhe enët e tjera të gatimit. Por a e dini se disa janë mjaft të ndjeshme dhe e vetmja gjë që mund t’u bëjë lavastovilja është dëmtimi. E megjithatë ndodh prandaj është më mirë të tregoheni më të kujdesshëm kur i vendosni për t’i pastruar.

Një kategori enë gatimi që nuk duhet t’i vendosni në lavatriçe janë enët e gatimit që nuk ngjitin. Përveç nëse shprehimisht shprehimisht ndryshe nga prodhuesi i tyre, enët e gatimit që nuk ngjitin nuk duhet të vendosen në lavatriçe sepse dëmtojnë sipërfaqen e tyre. Kështu që herën tjetër më mirë mendoni përsëri! /albeu.com


Shtuar 19.02.2023 22:23