Këputen telat e shtyllës elektrike, bie zjarr në Sarandë (VIDEO)

Këputja e telave të energjisë elektrike në një shtylle, në Turizëm – Kanal i Çukës ka shkaktuar zjarr. Vetëm pak metër mbi hotelet janë djegur sipërfaqe me shkurre.

Telat e energjisë elektrike në të gjithë këtë zonë janë pak metër mbi tokë, duke rrezikuar jetën e banorëve dhe turistëve. Është dashur ndërhyrja e Shërbimit të Zjarrëfikses, për shuarjen e flakëve./albeu.com


Shtuar 8.07.2021 13:49

Tags: ,