Keni tension të lartë? Lëngu i qershisë është ilaçi kurues

Keni tension të lartë? Nuk ndiheni të qetë? Tashmë është gjetur zgjidhja. N

jë studim i Universitetit të Northumbrias në Angli ka dalë në përfundimin se lëngu i qershisë është shumë efektiv në uljen e tensionit të gjakut. Po kështu edhe për largimin e sëmundjes së zemrës.

Sipas ekspertëve, rreth 60 mililitra lëng qershie në ditë ul me 7% tensionin dhe me 38% rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

Këtë efekt e shkakton prezenca e acideve fenolike që ndodhen në lëngun e qershisë të cilët bëjnë uljen e tensionit./albeu.com


Shtuar 5.08.2022 11:19