KAS rrëzon kërkesën e PD për prova shtesë në Fier

Komisioni iAnkimimeve dhe Sanksioneve (KAS) ka rrëzuar kërkesën e PD-së për marrjen e provave shtesë për Qarkun e Fierit.

Shqyrtimi i ankimimit për Qarkun e Fierit do të rinisë ditën e hënë. Ndërkohë  KAS po vazhdon me shqyrtimin e provave të mbledhura sipas kërkimeve dhe pretendimet përfundimtare të palëve./albeu.com


Shtuar 27.05.2021 18:48