Kalohen testet, DEA hap filialin në Shqipëri

Shqipëria ka kaluar testet dhe është  pranë hapjes së filialit të DEA-s amerikane për të vijuar operacionet për goditjen e grupeve kriminale dhe luftën ndaj trafikimit të kokainës.

Zyra e DEA-s në Shqipëri do të jetë në lidhje me zyrën qendrore në Athinë. Në 6 muajt e parë të 2022 DEA informoi policinë shqiptare për 4 operacione.

Zyrtarët e DEA-s do jenë bashkë me policinë shqiptare në kontrolle në të gjitha pikat kufitare