Ju zbulojmë se si të ngroheni më së miri në banesën tuaj pa paguar energjinë elektrike (VIDEO)

Nëse ngroheni me energji elektrike, është e sigurt që faturat për të janë një “makth” gjatë dimrit.

Një burrë doli me një mënyrë të shkëlqyer për të ngrohur dhomat me ndihmën e sendeve që secili prej nesh ka në shtëpi.

Për fat të mirë, një burrë doli me një mënyrë të shkëlqyer për të ngrohur dhomat me ndihmën e tre artikujve të thjeshtë që ne përdorim çdo ditë, shkruan albeu.com.

Kanaçe, alkool dhe letra higjienike janë gjithçka që ju nevojitet për këtë “eksperiment” të vogël.

Kjo metodë e ngrohjes përdoret për raste urgjente, kampe, shëtitje, gjueti dhe madje edhe në përdorim të përditshëm. /albeu.com/

Shihni se si mund ta bëni këtë:

Shtuar 26.01.2022 18:31