Ju shfaqet ky mesazh në Instagram? Ja si ta zgjidhni

Kohët e fundit, shumë persona po hasin në vështirësi kur po tentojnë që ta ndjekin (Follow) dikë në Instagram, duke pranuar mesazhin “Try again later”.

Përderisa nuk dihen akoma shkaqet e këtij bug, e kemi kuptuar se problemi është me lokacionin, pra me përdoruesit në Kosovë.

Për ta kaluar këtë problem, mjafton të shkarkoni ndonjë free VPN app – ne ua rekomandojmë hide.me VPN, shkruan faqja Piar.

E shkarkoni aplikacionin, turn on VPN dhe pasi të merrni konfirmimin se VPN është aktivizuar hapeni Instagramin dhe opsioni follow do të ju funksionojë.

 

Shtuar 16.03.2022 14:15