Ju janë zbehur ngjyrat e rrovave? Vendosni gjethen e kësaj bime në lavatriçe dhe do befasoheni nga rezultati

Të gjitha shtëpiaket dhe amvisat kërkojnë metodat e përsosura dhe efikase, e në vëçanti për rrobat.

Ndoshta deri tani gjethen e dafinës e keni njohur vetëm si një bimë kurative, por tashmë ju mund ta përdorni atë pa frikë për të pastruar në mënyrë fantastike rrobat tuaja.

Kjo është një metodë, e cila është përdorur nga mamatë dhe gjyshet tona, ato gjithmonë kanë vendosur një gjethe dafine brenda lavatriçes, gjë e cila ndikon shumë në ngjyrën e rrobave.

Gjethen e dafinës mund ta vendosni direkt në lavatriçe. Por kjo bimë nuk është e vetmja që mund të përdoret për këtë punë. Ju gjithashtu mund të hidhni piper për të marrë të njëjtin rezultat.

Kjo është një mënyrë e vjetër, por edhe sot kjo metodë është mjaft efikase për amvisat. Përdoret si për pëlhura të bardha ashtu edhe për ato me ngjyra dhe si rezultat rrobat tuaja do të duken si ditën e parë që i keni blerë.

Shtuar 8.09.2022 11:02