Jozefina Topalli voton e shoqëruar nga djali dhe bashkëshorti: Sot nis një kapitull i ri

Kryetarja e Lëvizjes për Ndryshim Jozefina Topalli  sapo ka votuar e shoqëruar nga djali i saj Genar Topalli dhe bashkëshorti. Në fjalën e saj për mediet ajo ka thënë se sot është një ditë ku do të fillojë ndryshimi për të gjithë shqiptarët. Topalli apeloi për një votë ndëshkimi për të gjithë ata që sipas saj kanë zhgënjyer.

“Jam e sigurtë se ndryshimi  fillon te kutia e votimit dhe sot është një ditë ku do fillojë një kapitull i ri për shqiptarët. Një votë proteste një votë ndëshkimi për të gjithë ato që kanë zgënjyer dhe kanë tradhëtuar besimin dhe interesat e shqiptarëve. Që sot fillon një kapitull i ri”, tha Topalli.


Shtuar 25.04.2021 11:09