Jo vetëm Luizi, edhe Mestro këngë në Big Brother Vip

Jo vetëm Luizi do mahet mend në Big Brother për krijimin e një kënge.

Këtë e ka bërë dhe Maestro Armando Kllogjeri, duke i dedikuar bashkëshortes së tij dhe gjitha vajzave dhe grave në Big Brother një këngë për 8 Marsin, Festën Ndërkombëtare të Gruas.

“Ta dije” titullohet kënga e Maestros, e cila përcillte një atmosferë pozitive.

Më pasi ai u surprizua nga vajza e tij.


Shtuar 7.03.2023 21:30