Ja sa raste me covid u regjistruan gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 190 raste të reja me COVID-19, 193 janë shëruar ndërkaq 14 të tjerë kanë ndërruar jetë.

Që nga fillimi i pandemisë janë regjistruar 221.285 raste pozitive, 207.948 janë shëruar,  7.815 kanë ndërruar jetë, ndërkaq momentalisht ka 5.522 raste aktive.

“Në 24 orët e fundit janë regjistruar 14 persona të vdekur nga COVID-19: tre nga Shkupi, (46, 58 dhe 89v.), nga dz nga Prilepi (73 dhe 80) dhe Ohri (59 dhe 80), nga një person nga Berova (53), Strumica (65), Manastiri (80), Kavadari (80), Kumanova (83), Resnja (88) dhe Kërçova (91). Nga të paraqiturit, 13 kanë ndërruar jetë në spital, ndërsa një person në shtëpi.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 101,
 • Prilep – 12,
 • Manastir – 10,
 • Veles – 8,
 • Strumicë – 8,
 • Kavadar – 7,
 • Kumanovë – 7,
 • Ohër – 7,
 • Resnjë – 6,
 • Shtip – 4,
 • Gjevgjeli – 3,
 • Demir Hisar – 3,
 • Negotinë – 3,
 • Bogdanc – 2,
 • Dellçevë – 2,
 • Kërçovë – 2,
 • Probishtip – 2,
 • Dibër – 1,
 • Koçan – 1,
 • Kriva Pallankë – 1.

Të shëruarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 78,
 • Kavadar – 20,
 • Manastir – 18,
 • Prilep – 14,
 • Kumanovë – 12,
 • Ohër – 10,
 • Veles – 7,
 • Dellçevë – 5,
 • Shtip – 4,
 • Gjevgjeli – 4,
 • Kratovë – 4,
 • Strugë – 2,
 • Negotinë – 2,
 • Probishtip – 2,
 • Makedonski Brod – 2,
 • Tetovë – 1,
 • Gostivar – 1,
 • Kërçovë – 1,
 • Resnjë – 1,
 • Berovë – 1,
 • Vinicë – 1,
 • Bogdanc – 1,
 • Krushevë – 1,
 • Dojran – 1.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve:

Shkup 97008, Aktiv 2652
Kumanovë 13058, Aktiv 149
Tetovë 11393, Aktiv 84
Prilep 10600, Aktiv 376
Manastir 9060, Aktiv 420
Gostivar 8082, Aktiv 19
Veles 7441, Aktiv 170
Kavadar 7296, Aktiv 251
Shtip 6698, Aktiv 112
Ohër 6668, Aktiv 223
Strumicë 6226, Aktiv 142
Kërçovë 4290, Aktiv 80
Koçani 4078, Aktiv 68
Strugë 3917, Aktiv 24
Gjevgjeli 2879, Aktiv 96
Negotinë 2616, Aktiv 51
Sveti Nikole 2149, Aktiv 50
Kriva Pallankë 1940, Aktiv 63
Resnjë 1810, Aktiv 65
Radovish 1789, Aktiv 55
Berovë 1473, Aktiv 31
Dibër 1457, Aktiv 1
Dellçevë 1456, Aktiv 76
Vinicë 1172, Aktiv 17
Probishtip 1137, Aktiv 24
Vallandovë 1003, Aktiv 66
Kratovë 789, Aktiv 17
Bogdanc 669, Aktiv 35
Demir Hisar 632, Aktiv 31
Krushevë 601, Aktiv 24
Makedonski Brod 518, Aktiv 17
Makedonska Kamenicë 427, Aktiv 25
Demir Kapi 426, Aktiv 0
Pehçevë 355, Aktiv 5
Dojran 172, Aktiv 3

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/


Shtuar 19.12.2021 17:05