Ja çfarë moti na pret në ditën e fundit të vitit 2021

(E premte dt.31) nuk priten reshje në të gjithë qarqet.

TEMPERATURAT

Nesër (e premte dt.31) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 8 / 16 °C

në vendet e ulëta: 5 / 15 °C

në vendet malore: 1 / 10 °C

ERA

Nesër (e premte dt.31) era pritet të fryjë e lehtë deri në mesatare.


Shtuar 30.12.2021 23:25

Tags: ,