I shpërthyen Benzin luksoz, kush është prokurori që ka në dorë dosjet e Vettingut

Makinës së prokurorit Arjan Muça, iu vu mbrëmjen e sotme tritoli. “Mercedezi A Class, i cili përdorej edhe nga gruaja e tij, Gentiana Muça gjyqtare te gjykata Administrative e Tiranës shpërtheu në një qendër tregtare.

Por kush është prokurori?

Arjan Muça ka qenë oficer te prokuroria e Krimeve të Rënda dhe më pas është emëruar prokuror në Gjirokastër. Në muaj e fundit ai ishte komanduar në Tiranë te Këshilli i Lartë i Prokurorisë për sektorin e hartimit të dosjeve, raportet për gjyqtarët dhe prokurorët që kalojnë në Vetting.


Shtuar 11.03.2021 21:07