“I pasur bëhesh me drogë dhe seks”, Roza Lati: Kjo është mënyra më e thjeshtë (VIDEO)

Moderatorja Roza Lati ka sqaruar kuptimin e setit të saj fotografik, ku shfaqej në një vaskë më shkumë, e veshur vetëm me të brendshme. E ftuar në emisionin “Ftesë në 5”, ajo ka treguar se ka dashur të provojë, pasi me drogë dhe seks mund të bëhesh shumë shpejt i pasur.

Megjithatë ka sqaruar se ka edhe njërez punëtorë që ia dalin vetë, por shumica sipas saj zgjedhin dy mënyrat e lartpërmendura.

“Në epikën që jetojmë ne bëhesh milionerë me drogë dhe seks. Është fryma e kundërshtimit, të kuptoj zemër. Mënyra më e kollajtë është kjo,”-tha ajo.

Shtuar 10.06.2021 07:06