I mbuluar në tatuazhe! Ky është gjyshi më i “cmendur” në botë

Ai është pensionist dhe gjysh, i cmendur pas tatuazheve.

Një pensionist gjerman i ka çuditur të gjithë me hobin e tij për të mbuluar trupin plot tatuazhe.

72-vjeçari Ëolfgang Kirsch, deri më tani ka ngjyrosur trupin në masën 98%, e në fakt, ai nuk ka bërë tatuazh vetëm në shputat e këmbëve.

Ëolfgang, i cili e quan veten Magneto, ka bërë plot 86 tatuazhe në harkun kohorë të 20 viteve.


Shtuar 12.03.2021 17:56