Haradinaj bën thirrje: Duke mos votuar ndëshkojmë veten, ju lutem votoni të gjithë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka hedhur votën e tij në shkollën e mesme të Mjekësisë “Ali Sokoli” në Prishtinë.

Haradinaj ka ftuar qytetarët që të dalin dhe të votojnë.

“Ushtruam të drejtën tonë të votës, i lus qytetarët që të votojnë gjithë, raundi i dytë nuk është më pak i rëndësishëm se raundi i parë. Duke mos votuar ndëshkojmë vetën pasi gjatë katër viteve që vijnë jetojmë me rezultatin, me nivelin, me kualitetin e jetës ose të qeverisjes që ka ndikim direkt në jetën tonë. Pra ju lutem votoni të gjithë”, ka thënë Haradinaj para mediave.

Raundi i dytë i zgjedhjeve po zhvillohet në 21 komuna të Kosovës.


Shtuar 14.11.2021 10:54