Hapja e selisë së PD, flet stamatologia: Ja pse do i bashkohen protestës së 7 korrikut

Në kuadër të përgatitjeve për protestën e 7 korrikut, lëvizja e fundit e PD ishte hapja e dyerve të selisë për shqiptarët për të bërë publike ankesat e tyre personalisht.

E para që e ka hapi këtë nismë është mjekia stamatologe Artemisa Halili, i cila renditi disa problematike dhe pakënaqësi me qeverinë dhe më pas iu bëri thirrje qytetarëve që t’i bashkohen protestës.

DEKLARATA

Pse protestoj më 7 korrik. Unë jam Artemisa Halili, stomatologe, nënë e një vajze 6 vjeçare.

Si profesioniste e lirë, ndeshem përditë me një barrë pengesash të cilat vijnë të gjitha nga keqmenaxhimi shtetëror. Janë këto shtrëngesa që më shtyjnë t’i bashkohem protestës së Partisë Demokratike dhe Shoqërisë civile me 7 korrik.

Aktualisht, edhe pse po punohet mbi një ligj për profesionet e lira, ne si grup interesi nuk kemi asnjë informacion për të.

Ligji fiskal është ndërruar 8 herë në 13 vjet, dhe Urdhri i Stomatologut nuk na informon asnjëherë paraprakisht për këto ndryshime.

Nuk gjejmë dot staf, për arsye se stomatologët e rinj zgjedhin emigrimin.

Të gjitha këto më bëjnë, mua dhe kolegët e mi, dhe besoj shumë profesionistë të lirë anembanë Shqipërisë, të kemi pasiguri për të ardhmen tanë dhe të fëmijëve tanë.

Për këto pasiguri do t’i bashkohem Partisë Demokratike dhe shoqërisë civile më 7 korrik.

Bashkohu edhe ti!

Të gjithë bashkë dëgjohemi më fort!

Shqipëria është në rrezik!