GRAFIKU/ Ja sa është dalja e votuesve deri në orën 09:00 (FOTO LAJM)

Sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve të shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën 09:00 kanë votuar 64.196 votues, gjegjësisht 5.25%.

Për krahasim, në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale, deri në këtë orë kanë votuar 63.485 votues, gjegjësisht 3.64%.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Dalja e votuesve deri në orën 09:00:

Dalja e votuesve deri në orën 09:00


Shtuar 31.10.2021 09:51